Veelgestelde vragen

Levertijden

Na ontvangst van uw geplaatste order wordt deze in behandeling genomen door onze medewerkers. Bijna alle producten worden uit voorraad geleverd zodat u snel van de prachtige bestelde producten kunt genieten.

Mocht de levertijd iets langer zijn dan normaal dan informeren wij u uiteraard zo spoedig mogelijk.

Bezorgen

Niets zo makkelijk als uw bestelling laten bezorgen. En dat kan al binnen 24 uur!

We bezorgen de bestelde gas- en biohaard(en) en andere producten in heel Nederland en België. De bezorgkosten van uw bestelling in Nederland bedragen slechts €29,50! Voor bestellingen naar België rekenen wij € 39,50.

Afhalen

U kunt uw buitenhaarden ook afhalen op ons kantoor. Dit kan op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Belt u ons gerust voor het maken van een afspraak op 015-3619089.

Klachten

Klachten procedure: Mocht er na ontvangst iets mis zijn met uw bestelling, neem dan binnen 14 werkdagen contact met ons op zodat we voor een passende oplossing kunnen zorgen.

Bestelling retouneren

Wilt u een artikel retourneren dan kan dit binnen 14 werkdagen na ontvangst van het artikel. Neem hiervoor eerst contact met ons op.

Terugstorten bedrag
Zodra wij het retourartikel in goede staat hebben ontvangen storten wij het door u betaalde bedrag, binnen 30 werkdagen, terug op uw rekening. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Terrasvuur.nl heeft gedaan. Dit om eventuele fraude met terugbetalingen tegen te gaan.

Verkeerd/Beschadigd artikel ontvangen
Mocht er na ontvangst iets mis zijn met uw bestelling, neem dan binnen 14 werkdagen contact met ons op zodat we voor een passende oplossing kunnen zorgen.

Herroepingsformulier
Klik hier om het herroepingsformulier te downloaden

Garantie

De garantietermijn van onze producten is 1 jaar. De artikelen dienen op een normale manier gebruikt te zijn. Neemt u bij eventuele gebreken graag zo snel mogelijk contact met ons op.

Garantiebewijs
De orderbevestiging in uw mailbox is tevens het garantiebewijs. Dit dient dus zorgvuldig bewaart te worden om eventueel aanspraak te kunnen maken op uw garantie.

Garantietermijn verlopen
Is de garantieperiode voorbij maar heeft u toch een klacht, dan willen we deze alsnog graag met u oplossen. Neem contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Stuur ons uw vraag

Contact

Wilt u meer weten over het bestellen, bezorgen of afhalen van de buitenhaarden? Belt u dan met een van onze medewerkers. U kunt ons ook per e-mail bereiken. U ontvangt dan binnen 24 uur een antwoord.

Klantenservice

Neem contact op met onze klantenservice via onderstaand e-mailadres:
info@terrasvuur.nl of bel naar +31 (0)15 – 361 90 89

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.00

Bel mij terug

Naam: Telefoonnummer:

Bezoekadres

Machineweg 289
1432 ES  Aalsmeer

Postadres

Terrasvuur.nl
Postbus 44
2630 AA  Nootdorp

KvK: 52906396
Btw: NL 8506.58.573.B.01